Csapatunk és filozófiánk

A Ken Carpathia Kft. 2008 február hónaptól működik Magyarországon, mint a spanyol LIASA gyártócég kelet-európai képviselete. Fő tevékenységünk hab- és főzőtejszínek forgalmazása a magyar piacon, valamint a Kárpátok országaiban, úgy mint Románia, Ukrajna, Szlovákia, Szerbia. Termékkínálatunk kielégíti a professzionális gasztronómia szereplőit; fagyizók, cukrászüzemek, cukrászdák, szállodai konyhák, éttermek, pizzériák használják nagy megelégedettséggel a KEN termékeket. A különböző kiszerelésű, magas minőségű, pasztőrizált állati-, növényi- és mix tejszíneink hosszú szavatossági idővel bírnak és kiváló alapanyagot biztosítanak a cukrász és szakács szakma képviselőinek.

2011-ben új kihívással nézett szembe a vállalkozás, miszerint termékpalettája kibővült újabb cukrászati alapanyagokkal, melyek nem mások, mint az olasz IRCA termékek! Az IRCA egy családi vállalkozásként 1919-ben alapított élelmiszer előállító cég. Jelenleg Olaszországon kívül még 50 országban lelhetőek fel az elsőrangú minőséget képviselő cukrászati- és pékipari alapanyagaik. A hazai felhasználók igényeit a Ken Carpathia az alábbi termékskálával kész kielégíteni: csokoládék, bevonók, krémek, mandula- és mogyoró termékek, zselék, lekvárok, puding krémporok, tészta- és kenyéradalékok, cukor termékek…

Köszönhetően az IRCA fejlesztő mérnökeinek, Társaságunk a fagylalt alapanyagok területén is a legmagasabb minőséget képviselheti. A JOYGELATO márkanév nemcsak kiváló termékeket jelent, hanem olyan megoldásokat ad a fagylaltkészítők kezébe, melyekkel gazdaságosan termelhetnek valóban egyedi fagylaltokat. Hétről-hétre bővülő kínálatunkban megtalálhatóak az alapoktól kezdve, a variegálókon, pasztákon, sztracsatellákon át a toppingokig minden, ami a kitűnő fagyi elkészítéséhez szükséges. JOYGELATO az olasz partner az Ön fagylaltjáért!